Tümdef
Haberler

Mercury Sigorta ve Reasürans Brokerliği Çözüm Ortaklığı

Dernek olarak, sektördeki firmalarımızın ihtiyaçlarına en uygun çözümleri sunmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda, Mercury Sigorta ve Reasürans Brokerliği ile yeni bir çözüm ortaklığına imza attık. Üyelerimiz, Mercury’nin uluslararası standartlardaki sigorta ve reasürans hizmetlerinden özel avantajlarla .

 

Mercury Sigorta ve Reasürans Brokerliği Hakkında:

 

yelpazesiyle25 yılı aşkın tecrübesi ile Sigorta BrokerliğiReasürans BrokerliğiRisk Yönetimi ve Affinity Çözümleri alanlarında uzmanlaşmış olan Mercury, geniş hizmet  Türkiye genelinde 60.000'i aşkın sigortalısına uçtan uca sigorta deneyimi sunmaktadır.

 

İstanbul Merkez ofisi yanı sıra, AnkaraİzmirGaziantepSamsun ve Mersin'deki bölge ofisleri ile bireysel ve kurumsal müşterilere hizmet vermektedir.

 

Tıbbi Cihaz Sektörü İçin Özel Çözümler:

 

Mercury, tıbbi cihaz sektörünü yakından ilgilendiren Medical Device Regulation (MDR) çerçevesinde Ürün Sorumluluk Sigortası sağlamaktadır. Bu sigorta, medikal cihaz üreticilerinin ve ithalatçılarının yasal yükümlülüklerini karşılamalarına ve MDR kapsamında olası ürün sorumluluk risklerine karşı kendilerini güvence altına almalarına yardımcı olur.

 

MDR, tıbbi cihaz sektöründeki firmalar için son derece katı düzenlemeler getirmekte olup, bu sigorta poliçesi olası hukuki ve mali riskleri minimize ederek firmanızın güvenliğini sağlar. Bu nedenle, ürün sorumluluk sigortası, sektörde faaliyet gösteren firmalar için stratejik bir öneme sahiptir.

 

Sunulan Hizmetler:

 

Tüm sigorta branşlarında uçtan uca hizmet veren Mercury, sigorta şirketleriyle işbirliği içinde, mali yapısı güçlü reasürörlerle çalışmaktadır.

 

Mercury Hasar Servisi, hasar tutarına bakılmaksızın her bir hasar dosyasını 7/24 ele alarak hasar süreçlerinin sorunsuz yönetilmesini sağlar. Mercury’yi tercih ettiğinizde, sigortanızın emin ellerde olduğunu garanti ediyoruz.

 

Mercury'ninfaydalanabileceklerdirBu çözüm ortaklığı sayesinde, üyelerimiz  sunduğu ürün sorumluluk sigortası ve diğer sigorta hizmetlerinden avantajlı koşullarda .

 

İndirimden Yararlanmak İçin:

 

Bu özel indirimden yararlanmak isteyen üyelerimizin derneğimizden "EGEDER ÜYESİDİR" yazısı alması gerekmektedir. Daha fazla bilgi almak ve başvuruda bulunmak için lütfen derneğimizle iletişime geçin veya web sitemizde yer alan çözüm ortakları bölümünü ziyaret edin.

 

 

riskleriniziTıbbi cihaz sektöründeki  en aza indirgemek ve firmanızı güvence altına almak için bu fırsatı kaçırmayın!

 

 https://mercurybroker.com.tr/sayfa-urun-sorumluluk-sigortasi

Merkez: 19 Mayıs Mah. İnönü Cad. Sümer Sok. Zitaş İş Merkezi C5 Blok Kat:3 D:9 Kozyatağı – Kadıköy / İstanbul

[email protected]

0216 456 99 99

 

Ege Bölge Müdürlüğü : Akdeniz Mah. Cumhuriyet Bulvarı Erden İş Merkezi No:87

Kat :5 D: 16 Pasaport - Konak / İZMİR

 [email protected]

05302442151

TÜMDEF Akademi

Tıbbi Cihaz sektör temsilcilerimizin her alanda bilgilendirilmesi ve güncel bilgilere erişimini kolaylaştırmak amacıyla TÜMDEF Akademi, kapılarını açtı!

DETAYLI BİLGİ