Tümdef
Haberler

Ege Tıbbi Cihaz Üretici ve Tedarikçileri Derneği, üyeleriyle kahvaltıda buluştu

Sektörün öncü kuruluşu ve Ülkemizde sektörünün ilk derneği olan, Ege Tıbbi Cihaz Üretici ve Tedarikçileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Onur AKGÜN, yaptığı konuşmada, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Sektörün önümüzdeki yıllarda vereceği mücadelenin zorlu ve meşakkatli geçeceğini belirten Akgün, sektörün sorunlarına değinen ve  tıbbi cihaz sektörünü  çok daha iyi bir konuma getirebilmek adına, sektörün birlikte hareket etmesi gerektiğinin yanı sıra güç birliği yapması gerekliliğini belirten AKGÜN Ege bölgesinde faaliyet gösteren tüm sektör paydaşlarının dernek çatısı altında yer almaya davet etti.

Organizasyonda Dernek üyelerine hazırlanan Üyelik Beratları takdim edildi. Sektörün duayenlerinden, Ege Tıbbi Cihaz Üretici ve Tedarikçileri Derneğine uzun dönem başkanlık yapan N. Recai AKTAŞ’a hizmetlerinden ötürü Onursal Başkanlık Beratı verildi. 

TÜMDEF Akademi

Tıbbi Cihaz sektör temsilcilerimizin her alanda bilgilendirilmesi ve güncel bilgilere erişimini kolaylaştırmak amacıyla TÜMDEF Akademi, kapılarını açtı!

DETAYLI BİLGİ