Tümdef
Üyeler
Kenmak Hastane Malzemeleri San. ve Tic. A.Ş.

Sarnıç Yolu No: 23 Gaziemir / İzmir
0 232 274 67 77

Kenmak, hastane donanımları sektöründe kurulduğu 1984 yılından bugüne dek faaliyetlerini sürdüren firmamız; yurtiçi ve yurtdışı müşteri memnuniyetlerini esas alarak konusunda bugün ülkemizin önde gelen kuruluşlarından biri olmuştur.

Sürekli hatasız, hızlı hizmet anlayışı ile çalışmalarını sürdüren fabrikamız, konusunda uzman mühendisler ve 100’e yakın personeli ile kurulmuş mükemmel kalite kontrol sistemi ve etkili bir planlamayla üretim mükemmeliyetinin zirvesine ulaşmıştır.

Metal işleri hattının yanı sıra, KENMAK olarak müşterilerimize beş yıldızlı kaliteli hizmet sunuyoruz ISO 9001-2008, ISO 13485:2012, ISO 14001:2014, TSE (60601-2-52 EU NORM),CE ve Serbest Satış Sertifikası belgelerine sahip olarak müşterilerine iyi hizmet verebilmenin gururu içerisindedir.

Avrupa, Afrika, Orta Doğu, Arap Yarım Adası, Asya ve Orta Amerika ülkeleri firmamızın sürekli olarak gelişmekte olan kalite sistemini takdirle karşılamaktadırlar.

ANA İHRACAT PİYASALARI: Afganistan, Afrika Ülkeleri, Almanya, Arnavutluk, Cezayir, Avusturya, Azerbaycan, Bosna-Hersek, Bulgaristan, Birleşik Arap Emirlikleri, Filistin, Fransa, İngiltere, Gürcistan, Macaristan, Hırvatistan, Irak, İsrail, İsviçre, İtalya, Ürdün, Kosova, Kuveyt, Libya, Litvanya, Lübnan, Mısır, Nijerya, Umman, Pakistan, Panama, Romanya, Rusya, Yemen, Makedonya, Moritanya, Fas, Myanmar, Katar, Suudi Arabistan, Slovenya, Sudan, Suriye, Tunus, Türkmenistan gibi dünya çapında 85’den fazla ülkeye ihracatımız vardır.