Etkin Tıbbi Cihazlar

Etkin Tıbbi Cihazlar 1996 yılında tıbbi cihaz satış ve teknik hizmetler şirketi olarak kurulmuştur.
Etkin Tıbbi Cihazların kuruluşundan bu yana, şirket ana felsefesi olarak güvenilir ve yüksek kalitede müşteri hizmetleri politikasını benimsemiştir.

Türkiye piyasasında LED ameliyat lambaları, ameliyat odası ekipmanları, radyoloji, anestezi, cerrahi, yoğun bakım, kadın hastalıkları, pediatri ve sterilizasyon alanlarında faaliyet göstermektedir. Uluslararası ürün satış faaliyetlerimizde LED ameliyat lambaları bulunmaktadır.
Etkin Tıbbi Cihazlar, Türkiye'de ve dünyada LED cerrahi aydınlatma teknolojisi ve pazarına öncülük eden bir inovasyon şirketidir.

Etkin Tıbbi Cihazlar, 2012 yılında Türkiye'nin ilk yerli LED tabanlı cerrahi aydınlatma lambasını geliştirerek üretmeye başlamıştır.
Şirket 2013 yılında, TOBB öncülüğünde, TEPAV ve AllWorld Network işbirliğinde yapılan Türkiye'nin en hızlı büyüyen şirketleri yarışmasında “Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen 100 Şirketi” arasında yerini almıştır.

www.etkintibbi.com