Emsaş

1975 yılında ana imalat konusu “Orta ve Yüksek Gerilim Elektrik Malzemeleri ve Elektrik Panoları” olarak İzmirde kurulan firmamızda uzun yıllar boyunca elektrik panoları, seksiyoner, özengili şalter, parafudur ve kablo başlığı üreterek Türkiye genelindeki elektrik kurum ve kuruluşlarına hizmet verdik.

Elektrik konusunda edindiğimiz bilgi ve tecrübeyi ısıtma sistemlerinde kullanmak üzere 2004 yılında sektöre adım atmış ve elektrikli kat kaloriferlerini üreterek ısıtma sektörüne farklı bir
alternatif sunduk. Uzun bir Ar-ge çalışması sonucunda ortaya çıkan ürünümüz ile  Türk Patent Enstitüsü tarafından Faydalı Model belgesi aldık.

2006  yılında elektrik enerjisine verdiğimiz hizmet alanının yanı sıra medikal alanda da sahip olduğumuz tecrübeyi aktararak laboratuvar ve hastane ekipmanları üretmeye başladık.

Her yıl ürün grubuna yeni ürünler ekleyerek ürün gamımızı , üretim parkurumuzu ve eş zamanlı olarak satış ve ihracat pazarlarımızı büyütüyoruz.

Satış sonrası hizmet gerektiren ürün satarken ; partnerlerimizin yaşayabilecekleri problemleri öngörüp ; ürünlerimizde oluşabilecek kullanıcı hatalarını teknolojimiz ile minimuma indirip ; ürünlerimizin yerinde onarımına imkan sunan parça değişim eğitimlerini de partnerlerimizle paylaşıyoruz.

Üretmenin ,satış ve dağıtımın önemini biliyor ; asıl görevimizin satış sonrasında başladığının farkındalığı ile yolumuza devam ediyoruz.
www.emsas-as.com.tr