Değişim Medikal

Değişim Medikal A.Ş 2001 yılında IVD alanında hasta ve sağlık çalışanlarının sağlığı ve güvenliği için üstün, yenilikçi ve yüksek teknolojik çözümler ve hedefler amacıyla kurulmuştur.
Sektörde yıllar içerisinde kazanmış olduğu bilgi birikimi, tecrübesi ve portföyünde bulunan ürünler ile, Kamu kuruluşları ve Özel Hastane laboratuvarlarının uluslararası standartlarla ve teknolojiyle uyumlu şekilde tüm IVD ihtiyaçlarını karşılar konuma gelmiştir.

Değişim Medikal A.Ş, insana çevreye ve etik değerlere saygılı, hasta ve çalışan sağlığı ile güvenliğinin sağlanmasında, test sonuçlarının güvenilirliğinde yasalara ve taahhütlerine karşı sorumlu olma ilkesiyle, ürün ve süreçlerini bilimsel doğrular ışığında yöneltmek için çalışmakta ; uzmanlaşmış olduğu IVD alanlarındaki gelişmeleri ve medikal teknolojileri yakından izleyip ,öncülük ederek, en etkin ve kaliteli ürünleri ve sistemleri hizmete sunmaktadır.

Değişim Medikal A.Ş İnovasyon, kalite, güvenlik ve verimlilik felsefesiyle , 2018 yılında 500 m2’lik alanda yeni binasında, 3 Lojistik aracı, 4 ayrı soğuk hava deposu ve 38 personeliyle bölgede hizmet vermiş, ikinci çeyrekte şirket yönetimine yabancı hissedarların katılmasıyla yılı tamamlamıştır.

Değişim Medikal A.Ş Sunduğu ürün ve hizmetlerin sonuç kalitesi, sistemlerin doğru ve verimli kullanılmasıyla, doktor, laboratuvar ve yönetim memnuniyeti sağlamasının yanı sıra; stok yönetimi ,web’den sipariş, kayıtların otomatik olarak tutulması, izlenebilirlik, raporlama , kalite ve risk yönetimi gibi pek çok boyutta ölçülebilir ve anlamlı değerler katmaktadır.

Bölgede IVD alanında önemli oranda pazar payına sahip olan Değişim Medikal A.Ş 2019 yılı içinde alt bayilik anlayışından uzaklaşıp direk bayilik ve distribütörlük çalışmaları yaparak iş akışında yer alan süreçleri tamamlayarak genişlemeyi hedeflemektedir.