A Danışmanlık

A DANIŞMANLIK olarak teorik bilgiyle donanmış ve uygulama deneyimine sahip danışmanlarımızla 2002 yılından beri özellikle tıbbi cihaz konusunda sektörel deneyimlerimizle yönetim danışmanlığı hizmeti vermekteyiz.

Dürüst, yeniliğe açık, sistematik ve disiplinli çalışma anlayışımızla;
ISO 9001, ISO 13485 ve diğer (ISO 14001, ISO 45001 vb.) yönetim sistemlerinin kurulması,
Tıbbi cihaz üretime yapmak isteyen firmalarımıza süreç danışmanlığı, yatırım yönlendirme, kamu destekleri,
Ürünlerin CE ve FDA markalarına yönelik işlemleri,
Kurumsallaşma, aile şirketlerinde devamlılık,
Toplam kalite, EFQM (Avrupa Kalite Vakfı Mükemmellik Modeli), ulusal ve yerel kalite ödülleri,
İthalat ve ihracat uygulamaları,
Strateji, verimlilik, finans, idari ve teknik mevzuat, ölçme, analiz ve değerlendirme vb. konularında firmalarımızın gelişmesine katkı sunmaktayız.