Tümdef
Haberler

TÜMDEF Federasyonu 100. Yıl Etkinliği

Milletimizin şanlı zaferinin meyvesi Cumhuriyetimizin 100. yılında Tıbbi Cihaz Sektörü temsilcileri Tümdef ve Seis organizasyonunda kurucumuz Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebedi istirahatgahı Anıtkabir’de ziyaret ederek mozoleye çelenk koydu.

Tüm Tıbbi Cihaz Üretici ve Tedarikçi Dernekleri Federasyonu (TÜMDEF) Başkanı Kemal Yaz ve Sağlık Endüstrisi İşverenleri Sendikası (SEİS) Başkanı Metin Demir başta olmak üzere, EGEDER, MASSİAD, SADER, ÇÜMED, FÜDER, İMDER, ORDER, DOMED, GASİD, AKMEDDER  ile Güneydoğu Medikalciler Derneği Başkan ve üyeleri ziyarette hazır bulundu. Anıtkabir Özel Defteri’ni imzalayan TÜMDEF Başkanı Kemal Yaz, “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete irtihalinin 85’inci yıl dönümünde rahmetle yâd ediyorum” dedi.

Buluşmaya EGEDER'i temsilen TÜMDEF Başkan vekili ve EGEDER Başkanı Onur AKGÜN'ün yanı sıra Başkan vekili Ertan YOLCU, Genel Sekreter Burak BİÇER, Yönetim Kurulu üyeleri Gizem KARA ve Fatih TURAN'ın ile Genel Koordinatör Eda YILDIRIM ALŞEN'den oluşan heyet iştirak etti.

 

 

 

 

TÜMDEF Akademi

Tıbbi Cihaz sektör temsilcilerimizin her alanda bilgilendirilmesi ve güncel bilgilere erişimini kolaylaştırmak amacıyla TÜMDEF Akademi, kapılarını açtı!

DETAYLI BİLGİ