Tümdef
Haberler

EGEDER YIL SONU BULUŞMASI


25.12.2023 tarihinde, birlik ve beraberliğimizi güçlendirerek devam ettirebilmek için Mercury Sigorta ve Reasürans Brokerliği ev sahipliğinde Tepekule Kongre ve Sergi Sarayında değerli üyelerimizle bir araya geldik.

Tıbbi Cihaz Sektörünün güclü firmalarının temsilcileri olan üyelerimizin yoğun katılımıyla gerçekleştirilen gecede söz alan Başkanımız Onur Akgün "2023'ün bu son günlerinde siz kıymetli üyelerimizle Yıl Sonu Buluşmamızda bir araya gelmek bizim için çok değerli," dedi ve yeni yıl için başta milletimiz, sektörümüz ve üyelerimiz adına iyi dileklerde bulundu. Gece Mercury Sigorta Genel Müdürü Mustafa Yaraşır'ın sunumu ile devam etti.

Gecede Onursal Başkanı N. Recai Arslan da söz aldı. Sektörün ve Derneğin geldiği yeri başlangıçta hayal dahi edemezken şimdi gururluyuz diyen Arslan sözlerini sektörümüze ve milletimize iyi yıl dilekleriyle bitirdi. Gece birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için kesilen pasta  ile devam etti.

Ev Sahipliğii için Mercury Sigorta ve Reasürans Brokerliği'na ve konuklarımıza bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederiz.

 

 

TÜMDEF Akademi

Tıbbi Cihaz sektör temsilcilerimizin her alanda bilgilendirilmesi ve güncel bilgilere erişimini kolaylaştırmak amacıyla TÜMDEF Akademi, kapılarını açtı!

DETAYLI BİLGİ