TİTCK , ATO , SEİS ve TÜMDEF tarafından 11 Şubat 2020 Salı günü Ankara Ticaret Odası (ATO) Meclis Salonu’nda Sektörümüz için son derece önemli olan " Ürün Takip Sisteminde Tekil Takip Süreçlerinin Değerlendirilmesi ve Uygulanmasına Yönelik Bilgilendirme Toplantısı" yapılacaktır.

Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu (TİTCK) yetkilileri, Devlet, Üniversite ve Özel Hastanelerin, ÜTS kullanıcıları ve yetkililerine de açık olan toplantıya, Tıbbi Cihaz sektöründe faaliyet gösteren firma temsilcileri ve ÜTS’yi kullanan/kullanacak personelin katılımları oldukça önemlidir.

Bilgilendirme toplantısına katılmak isteyen sektör çalışanlarının 10 Şubat 2020 Pazartesi günü saat 12.00’a kadar katılım taleplerini seis@seis.org.tr e-posta adresine göndermeleri gerekli, katılım kaydı organizasyonun yapılması bakımından önem arz etmektedir.

Toplantı Bilgileri :

Yer: Ankara Ticaret Odası Meclis Salonu