Sağlık Bakanımız Sn. Dr. Fahrettin KOCA’yı Makamında Ziyaret

Federasyon Başkanımız Sn. Kemal Yaz , Dernek  Başkanımız Sn. Onur Akgün Federasyon Yönetim Kurulu   üyelerimiz başta olmak üzere sektörümüzün  temsilcileri sektörel sorunlarımız ve hastanelerden alınamayan ödemelerle ilgili yaşanan sıkıntıları dile getirmek adına Sağlık Bakanımız Sn. Dr. Fahrettin KOCA’yı makamında ziyaret etti.

Tıbbi Cihaz sektörü olarak Sağlık Bakanlığımızdan beklentilerimizin dile getirildiği toplantıda Sayın Bakanımız sektörümüzün her zaman yanında olduğunu belirtti. Yerli üretimin önemine vurgu yapan Bakanımız bu konuda hep birlikte hareket etmemiz gerektiğini, finansal sorunların çözümü için de gerekli adımların atılacağını sözlerine ekledi. İşbirliğimizin artarak devam etmesinin sağlık sektörü için önemine vurgu yapıldı.

Toplantıya Strateji Geliştirme Başkanı Dr. Abdülvahit Sözüer, Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Sn. Prof. Dr. Ahmet Tekin, Federasyon Başkanımız Kemal Yaz,  Dernek Başkanımız  Sn . Onur Akgün  Federasyon Başkan Yard. Erkin Delikanlı, , Yönetim Kurulu Üyemiz Cengiz Balçık, TOBB Medikal Meclisi Başkanı Özgür İncekara, SEİS Başkanı Metin Demir, Genel Sekreteri Tünay Şahin, ARTED Başkanı Umut Gökalp, Saymanı Ebru Kaya, Yönetim Kurulu Üyesi Aslı İrengün Erden, OSTİM Medikal Kümelenme Başkanı Fatin Dağçınar, SADER Başkanı Tansu Halıcı ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Özer katılım sağladı.